Euro-dino
Pasti Podjetje
Zeleni program
Mišelovka
Mišelovka Mišelovka MIŠI
Mišelovka Podganolovka PODGANE
Mišelovka Mišelovka VOLUHARICE
Mišelovka Mišelovka KRTE
Mišelovka
Mišelovka
Mišelovka
Mišelovka Mišelovka ❙ Solarni odganjalec
Mišelovka Mišelovka ❙ Klasične pasti
Mišelovka
Mišelovka
Mišelovka
Mišelovka Mišelovka MOLJE
Mišelovka Mišelovka ŠČURKE
EURO-DINO d.o.o.
Cesta Kozjanskega odreda 4
3220 Store
Slovenia

Tel.: +386 (0)41 463 042
Mail: info@dino.si
Domov arrow_breadcrumb Pasti arrow_breadcrumb Pasti za krte arrow_breadcrumb Solarni odganjalec

Solarni odganjalec glodalcev

Novo - Unikatno - Patentirano

Solarni odganjalec glodalce oddaja zvočne valove, ki odganjajo krte, voluharjev, miši in podgane na površini približno 650 kvadratnih metrov. Izdelek je še posebej primeren za uporabo v vrtovih in travnatih površinah.

Vsakih 40 sekund pošlje zvočne valove, ki jih glodalci zaznajo, kot zvok njihovih naravnih nevarnosti, signalov. Tako povzroči, da se umaknejo iz območja in se ga izogibajo.

Solarni odganjalec glodalcev napaja sončna celica, ki pretvori energijo sonca v električno energijo za polnjenje vgrajene baterije. Ko se baterije napolnijo ima solarni odganjalec dovolj energije za delovanje ponoči in tako vzdržuje stalno 24-urno zaščito.

ENOSTAVNA UPORABA

  • Skopljete luknjo v tleh in potisnete cev naprave v luknjo. Ne uporabljajte kladiva ali prevelike sile, ker lahko poškodujete napravo.
  • Vzpostavite električno povezavo (el. konektorji) med zgornjim delom in cevjo naprave. Fix zgornji del repeller na cev, kot je prikazano.
  • Prepričajte se, da ni naprava postavljena tako globoko, da lahko voda vstopijo v cev naprave. Solarni odganjalec glodalcev mora biti umeščena v prostor tako da so sončne celice kar se da izpostavljene sončni svetlobi (največji izkoristek). Ko je naprava prvič nameščena, lahko potrebuje tudi do 2 dni sončne svetlobe, da postane popolnoma učinkovita.


Solarni odganjalec glodalcev - pakirano
PRODAJNA MESTA
Miši Podgane Voluharice Krti Molji Ščurki